- Snipper de uien en bak deze rustig in een grote pan met wat olijfolie.
- Haal wat ui uit de pan voor de vego's en doe het in een aparte pan en zet deze op (met het vegogehakt) op zacht vuur.
- Voeg het gehakt toe en bak dit aan (±10 min)
- Snij de paprika in kleine blokjes en laat de kidneybonen en mais goed uitlekken in een vergiet.
- Voeg de paprika, de mais en kidneybonen toe aan het gehaktmengsel en ook een deel in de vego pan(hangt af van hoeveel vego's er zijn).
- Bak het (vego)gehakt met de groenten op middelmatig vuur aan(±10 min).
- Voeg de zakjes tacokruiden volgens verpakking toe, of voeg 3tl paprikapoeder, 2tl chilipoeder, 1,5 tl knoflookpoeder,1/2 tl nootmuskaat en een snufje zout en peper. Voeg daarmee scheutje voor scheutje ongeveer 150ml water mee, zodat de kruiden beter hun smaak af kunnen geven. Roer het geheel goed door en laat het op laag vuur rustig doorpruttelen.
- Snij de sla en komkommer en meng deze in een kom
- Snij de tomaten in smalle parten(±12 parten per tomaat) en voeg deze vlak voor opdienen aan beide pannen toe. Bak deze nog ±2min mee.
- Proef de beide gehaktmengsel: is het gehakt op smaak> voeg anders wat extra paprikapoeder en cayennepeper toe.
- Warm de wraps op in de magnetron
- Zet de crème fraiche, wraps, saus, sla en kaas op tafel. Als je twijfelt of er genoeg saus is schep dan zelf op.