- Zet water op in een groot genoege pan en kook de pasta volgens de verpakking.
 - Snipper de uien en snij de chorizo in blokjes (vel moet van de chorizo af!).
 - Pak een grote pan voor de saus en bak de ui en de chorizo in een beetje olijfolie aan.
 - Snij de knoflook fijn of gebruik een knoflookpers en voeg de knoflook samen met de paprikapoeder en cayennepeper toe aan de pan.
 - Ontdooi de spinazie in een pan op zeer laag vuur.
 - Snij de paprika in stukjes en voeg ze aan de pan met chorizo toe en bak voor ongeveer 5 min mee.
 - Voeg de tomatenblokjes samen met de oregano en peper en zout toe aan de saus. Breng de saus aan de kook en laat het 5 min koken.
 - Voeg de spinazie toe en laat het nog 5 min koken. Zorg dat je goed roert door de saus, zodat alle ingrediƫnten gelijk verdeeld zijn.
 - Proef de saus. Is hij op smaak? Zo niet, voeg wat extra peper en zout en eventueel wat oregano toe.
 - Als de pasta klaar is, roer je de saus door de pasta.
 
Serveer de pasta met een schaaltje geraspte kaas ernaast.