- Zet water op in een groot genoege pan en kook de pasta volgens de verpakking.
- Snipper de uien en snij de chorizo in blokjes (vel moet van de chorizo af!).
- Pak een grote pan voor de saus en bak de ui en de chorizo in een beetje olijfolie aan.
- Snij de knoflook fijn of gebruik een knoflookpers en voeg de knoflook samen met de paprikapoeder en cayennepeper toe aan de pan.
- Ontdooi de spinazie in een pan op zeer laag vuur.
- Snij de paprika in stukjes en voeg ze aan de pan met chorizo toe en bak voor ongeveer 5 min mee.
- Voeg de tomatenblokjes samen met de oregano en peper en zout toe aan de saus. Breng de saus aan de kook en laat het 5 min koken.
- Voeg de spinazie toe en laat het nog 5 min koken. Zorg dat je goed roert door de saus, zodat alle ingrediënten gelijk verdeeld zijn.
- Proef de saus. Is hij op smaak? Zo niet, voeg wat extra peper en zout en eventueel wat oregano toe.
- Als de pasta klaar is, roer je de saus door de pasta.
Serveer de pasta met een schaaltje geraspte kaas ernaast.