- Zet water op voor de eieren en de rijst.
- Kook de rijst volgens de verpakking.
- Snipper de uien en fruit deze in een grote pan met wat olijfolie. Voeg de pindasaus en de kokosmelk toe en verwarm rustig totdat de pindasaus glad is.
- Snij de kipfilet in grove stukken en marineer ze met ketjap en knoflook. Je mag best ruim zijn met de ketjap.
- Snij de kool in reepjes, de champignons in stukjes en de paprika’s in halve reepjes. De stukken mogen best grof zijn.
- Voeg de sperziebonen en de kool toe aan de pindasaus.
- Kook de eieren 8 minuten.
- Voeg de paprika en champignons toe en blijf de saus regelmatig doorscheppen.
- Bak de kipfilet in een koekenpan in wat olijfolie gaar.
- Laat de eieren schrikken, pel ze en halveer ze.
- Leg de eieren in een schaal, de kroepoek in een schaal en de gebakken uitjes in een schaaltje.